Vragen? Bel ons ma-vr tussen 9:00 - 17:30 op +31 (0)85 112 43 29

Linnen

Linnen stof

Linnen is een natuurproduct en afkomstig van de vlasplant. Na de relatief korte groei- en oogstcyclus is de vezel die overblijft na een ingewikkeld oogstproces heel sterk en daardoor slijt- en scheurvast. Wereldwijd neemt de vraag naar linnen toe. En dat is met een goede reden. Want de stof is een zijdezacht materiaal met onwaarschijnlijk veel toepassingsmogelijkheden. De uitstraling van linnen gaat van elegant naar klassiek en sportief.

Duurzaam

Linnen is een zeer duurzaam product. De vlasplant is sterk en heeft weinig bestrijdingsmiddel nodig. Alles van de vlasplant wordt gebruikt. Voor de productie van de stof wordt 5 tot 20 keer minder water en energie gebruikt dan bij de productie van andere stoffen. Linnen is biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

Onbeperkte toepassing

Om bovengenoemde redenen biedt linnen onbeperkte creatieve mogelijkheden en jarenlang gebruiksplezier. Bij rollenstof.nl koopt u goedkoop linnen. Ons linnen op rol kent vele gebruiksmogelijkheden. Door de flexibiliteit is linnen uitermate geschikt voor het maken van gordijnen, tafelkleden, servetten en theedoeken. Maar ook kleding, zoals rokken, blouses, tunieken en broeken gemaakt van linnen zijn prettig draagbaar. Door de natuurlijke ventilatie voelt linnen koel aan in de zomer en warm in de winter. Die eigenschap is ook ideaal voor het maken van beddengoed. Doordat de stof sterk is, niet statisch, hypo-allergeen en vrij van pluizen is ons linnen op rol heel populair. Hoe vaker linnen gewassen wordt, hoe zachter het materiaal wordt. De linnen op rol is goed toepasbaar als decoratie materiaal. En uiteraard is ons linnen in vele kleuren beschikbaar. Het linnen dat wij verkopen is ongewassen. Was de stof niet te heet en houdt rekening met wat krimp.

26 artikel(en)

26 artikel(en)

Klantenservice doordeweeks geopend tussen 9:00 en 17:30. Bel ons direct 085 112 43 29