Vragen? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 - 17:30 op +31 (0)10 822 05 44

Carnavalsstoffen

Showing 1 to 48 of 128 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Showing 1 to 48 of 128 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waarom carnavalsstoffen?

Carnaval is oorspronkelijk een katholiek feest en is een van de gezelligste feesten van Nederland. Bij dit feest hoort natuurlijk ook een mooi carnvalskostuum. Zelf de tijdnemen om verkleedkleding te maken en iets orgineels te naaien is altijd beter dan een standaard carnavalskostuum te kopen.

Onze carnavalsstoffen zorgen ervoor dat u met een prachtig zelfgemaakt carnavalskostuum kunt gaan feestvieren. Een van onze carnavalsstoffen is texturé. Dit is een mooie polyester stof en wordt vaak gebruikt als om feestkleding van te maken. Daarnaast is de polyester satijn ook een van de veelgebruikte carnavalsstoffen. De glans maakt de satijn een feestelijke stof die goed te gebruiken is voor carnavalskleding.

Carnavalsstoffen per rol kopen

Op Rollenstof.nl worden alle carnavalsstoffen aangeboden op rol. Hierdoor kunnen wij onze klanten de goedkoopste meterprijs aanbieden. Daarnaast worden alle carnavalsstoffen rechtstreeks uit ons magazijn verkocht, dit betekent dat het altijd snel bij u in huis is! Wij hebben ongeveer 10.000 meter carnavalsstoffen in eigen voorraad.

Als u op zoekt bent naar specifieke carnavalsstoffen die u niet op de site kunt vinden, kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice via e-mail, chat of telefoon. Dan kan de specialist in carnavalsstoffen u altijd verder helpen.