Vragen? Bel ons ma-vr tussen 9:00 - 17:30 op +31 (0)85 112 43 29

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Polyester stof

Wil je graag polyester stof kopen? Bij Rollenstof.nl hebben wij een groot kleurenpalet aan polyester stoffen op rol. Zo hebben wij ruim 40 verschillende kleuren polyester stof. Ook in de verschillende soorten polyester stof hebben wij nog een ruime keuze. Wij leveren onze stoffen op standaard rollen tegen scherpe prijzen. Wij leveren onze stoffen zowel aan bedrijven als particulieren.

De eigenschappen en het gebruik van polyester stoffen

Deze stof is er in allerlei verschillende soorten kleuren, maar ook in veel verschillende soorten polyester. Hieronder vind je alle verschillende soorten polyester stoffen die wij in ons assortiment hebben:

Wij leveren onze stoffen op standaard rollen van minimaal 10 meter. De eigenschappen, rollengtes en breedtes van deze polyester stoffen kun je vinden als je op een bepaalde stof klikt.

Polyester stof wassen

U kunt deze stof het beste normaal wassen op een temperatuur van maximaal 40 graden. Wil je weten welke wasvoorschriften er zijn voor een specifieke polyester stof? Kijk dan even op de pagina van deze stof. Ook willen wij u altijd adviseren over de wasvoorschriften per stof. Neem dan even contact met ons op via de live chat, telefoon of email en wij zullen u van het beste advies voorzien.

Showing 1 to 48 of 153 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Showing 1 to 48 of 153 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Onze verschillende polyester stoffen

Texture stof is een stof gemaakt van 100% polyester. Deze polyester stof is zeer populair voor toepassingen als het afschermen van ruimtes, bekleden van wanden en plafonds. Ook wordt deze stof vaak gebruikt in theaters en bioscopen en zult u deze stof meestal tegenkomen op beurzen. Daarnaast is deze decoratiestof ook geschikt voor het maken van gordijnen. Deze stof wordt geleverd op rollen van 10, 25 of 50 meter. Deze stof heeft een breedte van 150cm en een gewicht van 180 gram per m2.

Satijn stof is een stof gemaakt van 100% polyester. Dit is een glanzende polyester stof die vaak gebruikt wordt als decoratiestof op bruiloften, feesten en evenementen. Daarnaast wordt deze polyester stof vaak gebruikt voor het maken van lingerie en kunt u deze stof perfect gebruiken als voeringstof. Deze stof wordt geleverd op rollen van 15 of 50 meter. Deze stof heeft een breedte van 150cm.

Velours de panne stof is gemaakt van 100% polyester. Deze stof wordt vaak gebruikt als decoratiestof. Door de glanzende uitstraling van deze polyester stof komt deze perfect tot zijn recht op feesten en evenementen. Ook wordt deze stof vaak gebruikt tijdens carnaval, als decoratiestof of kledingstof. Deze polyester stof staat wordt altijd gebruikt voor het maken van pietenpakken en andere verkleedkleding. Wij leveren deze polyester stof op rollen van 10 of 50 meter. Daarbij heeft deze stof een breedte van 150cm en een gewicht van 140 gram per m2.

Black-out stof is een verduisterende stof. Met een speciale voering op de achterkant wordt deze polyester stof vaak gebruikt om een kamer te verduisteren. Door deze voering wordt al het licht van buitenaf tegengehouden. Black-out stof wordt vaak gebruikt voor in slaapkamers, hotelkamers en thuisbioscopen. Black-out stoffen houden al het licht buiten. Deze polyester stof wordt geleverd op standaard rollen van 30 meter. Deze stof heeft een breedte van 150cm en een gewicht van 250 gram per m2.

Texture stof is een stof gemaakt van 100% polyester. Deze polyester stof staat ook wel bekend onder de namen Terlenka stof of Burlington stof. Dit is de meest gebruikte polyester stof. Deze stof is zeer populair voor toepassingen als het afschermen van ruimtes, bekleden van wanden en plafonds. Ook wordt deze stof vaak gebruikt in theaters en bioscopen en zult u deze stof meestal tegenkomen op beurzen. Daarnaast is deze decoratiestof ook geschikt voor het maken van gordijnen. Deze stof wordt geleverd op rollen van 12 of 25 meter. Deze stof heeft een breedte van 300cm en een gewicht van 180 gram per m2.

Polyester stof per meter?

Ben je niet op zoek naar een hele rol polyester stof, maar wil je liever een paar meter? Ook dan kunnen wij je wellicht helpen. Wij verkopen onze stoffen alleen op standaard rollen, zodat wij onze prijzen zo laag mogelijk kunnen houden. Na het snijden van onze stoffen komt het af en toe wel voor dat wij kleinere stukken over houden. Deze zullen wij dan aanbieden op onze outlet. Deze stukken zijn nieuw en van dezelfde kwaliteit als onze standaard stoffen.

Stalen aanvragen?

Weet je nog niet helemaal goed welk materiaal je nodig heeft of wil je wellicht eerst nog verschillende kleuren polyester stoffen vergelijken? Ook daar hebben wij uiteraard aan gedacht. Je kunt bij ons altijd eerst gemakkelijk een staaltje van een bepaalde stof of kleur aanvragen. Dit doe je door op de gewenste stof te klikken. Vervolgens zie je onder onze rollengtes de optie ‘Staaltje aanvragen?’. Je kunt hier 5 gratis stalen van onze stoffen aanvragen. Deze zullen wij vervolgens binnen enkele werkdagen naar je opsturen, waarna je een beslissing voor de juiste stof kunt maken.

Waarom Rollenstof.nl?

Wanneer je een polyester stof wilt gaan kopen, heb je bij ons een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij overzichtelijk voor je op een rij gezet:

 • Snelle klantenservice via mail, telefoon of live chat
 • De mogelijkheid om gratis stalen aan te vragen
 • Laag geprijsde stoffen, doordat wij onze stoffen alleen op hele rol verkopen
 • Klantenbeoordeling van 8.9 op basis van ruim 500 reviews.
 • Kom je er niet uit? Wij denken graag met je mee!

Meer informatie?

Weet je wel al goed voor welke toepassing je een stof zoekt, maar weet je nog niet helemaal goed welke stof je hiervoor nodig heeft? Of wil je wellicht toch nog advies ontvangen over een bepaalde stof? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 bereikbaar via 085-1124329. Ook kun je altijd een mail sturen naar [email protected] of even ons contactformulier invullen.

Klantenservice doordeweeks geopend tussen 9:00 en 17:30. Bel ons direct 085 112 43 29