Vragen? Bel ons ma-vr tussen 9:00 - 17:30 op +31 (0)85 112 43 29

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Verzenden & retourneren

Verzenden

Kosten

Voor een bestelbedrag boven de 200,- geldt een gratis verzending binnen Nederland, Belgie en Duitsland. Hieronder rekenen we 6,95 voor verzending binnen Nederland en 8,50 voor Belgie en Duitsland.

Bezorging

Onze bezorging wordt afgehandeld door PostNL. Hierdoor kunnen we rekenen op een snelle en betrouwbare bezorging. Daarnaast kunnen we altijd de laatste update van onze pakketjes dmv de bekende track & trace code.

Levertijden

Wij proberen bestellingen altijd binnen 24 uur te verzenden. Bij de verzending werken wij samen met PostNL. Nadat het pakket is aangeboden bij PostNL wordt dit meestal binnen 1-2 werkdagen bij u thuis geleverd. Bij levering van bestellingen zult u vanuit PostNL een email krijgen met Track and Trace code, zodat u het pakket kunt volgen. Mocht er vertraging zitten op de verzending vanuit ons magazijn, zullen wij u per mail op de hoogte brengen. Bij de verzending van stalen werken wij met brievenbusenveloppen. Deze zijn niet voorzien van Track and Trace. Ook de stalen zullen binnen 1-3 werkdagen thuis geleverd worden. Mocht u binnen deze tijd de stalen nog niet hebben ontvangen? Stuur dan even een email naar [email protected], zodat wij dit voor u na kunnen kijken.

Retournering

Voor retournering kunt u contact op nemen met onze klantenservice via e-mail naar [email protected] of op 085-1124329. Als er een fout is gemaakt bij de bezorgde producten worden de retourkosten vergoed.

U heeft 14 dagen voor het aanmelden van uw retour op het moment dat u het product heeft ontvangen. Daarna heeft u nog 14 dagen voor het retourneren van het product.

Wanneer de bestelling op maat geknipte stof is, zoals onze outletstoffen, kunt u deze helaas niet retourneren.

Klantenservice doordeweeks geopend tussen 9:00 en 17:30. Bel ons direct 085 112 43 29